FREE SHIPPING ON ALL ORDERS ABOVE 500,-

Handelsbetingelser

Betingelser
 
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:
RiaRia
Asnæsgade 2, 1.tv
2200 København N
Danmark
+4540513305
CVR 37911747
 
Ordrebekræftelse
Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.
 
Priser og betaling
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. Ordrer kan betales med følgende kort: MasterCard, Maestro, og Visa. RiaRia anvender en betalings-gateway fra ePay. 
 
Fragt og levering
Vi sender alle pakker i Danmark gennem pakkelabels.dk. Det betyder, at du selv kan vælge, om du vil anvende PostNord eller DAO365, når vi skal sende din pakke. Forsendelsesomkostninger i Danmark er baseret på pakkens vægt. 
Køber du for over 500 kr. er forsendelse GRATIS med DAO365.
For ordrer til resten af verden er forsendelsesomkostningerne 30DKK ved pakker op til maks 100g og 60DKK ved pakker over 100g og under 500g. 
Leveringstid i Danmark - PostNord: 1-2 hverdage
Leveringstid i Danmark - DAO 365: 2-4 hverdage
Leveringstid i Europa - PostNord: 5-7 hverdage
Leveringstid øvrige lande - PostNord: 7-10 hverdage
Alle pakker i Danmark sendes med track & trace. Du modtager dit track & trace nummer med din bekræftelsesmail, så snart pakken er afsendt. 

 

Returnering og fortrydelsesret

Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret. Nedsatte varer byttes ikke og tages ikke retur. Varerne skal returneres i original og forsvarlig emballage. Du afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Ved returnering af vare/varer vil pengene bliver ført tilbage til det betalingskort, der er anvendt ved købet.
Returnering skal sendes direkte til følgende adresse og vil ikke blive afhentet øvrige steder:
RiaRia
Asnæsgade 2, 1.tv.
2200 København N
Danmark
 
Fortrolighedspolitik
RiaRia forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. RiaRia vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. RiaRia vil ikke sælge dit navn, adresse, e- mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Reklamation
RiaRia ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af RiaRia. Varen skal sendes i original og forsvarlig emballage. Bemærk, at ansvaret for forsendelsen er din, indtil vi har modtaget varen.
Som kunde har du 24 måneders reklamationsret. Kunden skal dog reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen.
OBS. Vi gør dog opmærksom på, at materialet, som vi fremstiller Leaf Bikini og Leaf Headband i, kan være en smule sart. Vi tager derfor ikke ansvar for evt. brugsskader, forårsaget af kunden. 
Vi anbefaler derfor KUN at håndvaske bikini og hårbånd, for at undgå skader og krymp.

 

For yderligere spørgsmål eller kontakt:
info@riaria.dk

Search our store